Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki: Yurt dışında bile istediğim gibi hareket edemiyorum

        Son zamanların yükselen isimlerinden olan ve "Sen Olsan Bari" şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, konuk olduğu bir radyo programında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

        Aleyna Tilki, bilindiği üzere ilk olarak Cevapsız Çınlama şarkısıyla müzik dünyasının gündemine oturmuş ve ardından geçtiğimiz aylarda çıkardığı "Sen Olsan Bari" şarkısıyla da yıldızını parlatmıştı. Çok fazla eleştirilere maruz kalması konusunda sorulan soruya yanıt veren Tilki, "Bana yük gibi gelen şey, tatil yapamamak. Bana çalışmak zor gelmiyor." ifadelerini kullandı.

        "DERSİ DERSTE ÖĞRENEN BİRİYİM"

        Son çıkardığı "Sen Olsan Bari" şarkısında yakaladığı başarı hakkında da "Şarkıyı ben seçtim. Ozan Çolakoğlu aranjesini yaptı. İlerideki hedefim dünya starı olmak ve psikoloji okumak istiyorum." dedi. Eğitim hayatı hakkında da demeçler veren genç sanatçı, "Çok fazla ders çalışan biri değilim. Dersi derste öğrenen biriyim. Okul işlerini okulda hallediyorum. Gerekirse teneffüste ödevi bitiriyorum, eve götürmüyorum." diye konuştu.

        REKLAM

        "ARAMIZDA BİR SÜRTÜŞME YOK"

        Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Demet Akalın ile arasında bir küslük/husumet olup olmadığı sorusu üzerine de yanıt veren Tilki, "Aramızda bir sürtüşme yok. Hiç tanımıyordum, görüşmemiştim. Demet Akalın’a beste göndermiştim, bestemi de aldı. Yeni albümünde bir bestemi kullanacak. Bence hit bir beste olacak." dedi.

        "YURT DIŞINDA BİLE İSTEDİĞİM GİBİ HAREKET EDEMİYORUM"

        Sadece Türkiye'de değil yurt dışında da başarıya ulaşmak istediğini belirten genç sanatçı; Türkiye planlarını tamamladıktan sonra yurt dışına açılmak istediğini belirtti. "Türkü albümü yapmak istiyorum. Büyük bir proje. Yurtdışında kayıtlarını yapmak istiyoruz. Kendi bestelerimden oluşan Türkçe Pop albümü de yapmak istiyorum. Türkiye planlarımın hepsini tamamlayıp öyle dünyaya açılmak istiyorum. Yurtdışında bile istediğim gibi hareket edemiyorum. Oradaki bir Türk bile magazinci görevi görüyor. Bazen bunalıyorum o kadar." diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ