Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları son dakika! Bugün çeyrek altın fiyatı ve gram altın fiyatı ne kadar? 24 Nisan son durum - Altın Haberleri
        1

        Altın fiyatı bugün ne kadar oldu? Yatırımcılar 24 Nisan 2018 güncel altın fiyatlarını merak ediyorlar. Ajanslardan gelen bilgilere göre altın güne düşüşle başladı. Altın almak isteyen ya da bozdurmak isteyen piyasadan gelecek yeni verileri bekliyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Gram altın fiyatı ne kadar?

        2

        Cuma günü dolar kurundan bulduğu destekle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı günü önceki kapanışa göre yüzde 0,11 değer kazancıyla 175 liradan tamamladı.

        3

        Altının gram fiyatı, bugüne düşüşle başlamasının ardından saat 09.40 itibarıyla 174,8 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 287 lira, Cumhuriyet altını da 1.170 liradan satılıyor.

        4

        Asya piyasalarında alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,16 yükselişle 1.327,90 dolardan işlem görüyor.

        5

        AA Finans Analisti İslam Memiş, ticaret savaşlarında sessizliğin korunması, ABD ve Rusya arasında diyalog kapılarının açılması ile dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizlerinde yaşanan toparlanmanın altın fiyatlarını baskıladığını kaydetti.

        6

        Altın uzmanı Memiş, altının ons fiyatının 1.330 doların altında kapanışlar gerçekleştirmesi durumunda düşüşlerin 1.315 dolara kadar devam edeceğini belirterek, "Bu hafta 1.315-1.355 dolar bant aralığını takip edeceğiz. Düşüşlerin kalıcı olmayabileceğini ve yatırımcısına alım fırsatı verebileceğini düşünüyoruz." dedi.

        Altın uzmanı Memiş, yarın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısının altının gram fiyatının yönü üzerinde etkili olacağını, bu hafta altının gram fiyatında 172-177 lira aralığının takip edeceğini dile getirdi.