Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya'nın Merzifon ve Suluova ilçelerinde şiddetli rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar yola devrildi, bazı binaların çatıları uçtu.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu kodla şiddetli rüzgar uyarısı verilen Amasya'nın Merzifon ilçesinde, Otogar Kavşağı'ndaki çam ağacı yola devrildi.

        Devrilen ağaç nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ve zabıta ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

        Belediye ekiplerinin çalışmasıyla ağacın kaldırılmasının ardından, yol araç trafiğine açıldı.

        Rüzgar nedeniyle ilçe merkezinde bazı çatıların uçtuğu, Sarıbuğday köyünde de bazı ağaçların devrildiği öğrenildi.

        Ekiplerin olumsuz durumlara karşı çalışmaları sürüyor.

        - Suluova

        İlçe merkezinde 3 binanın çatısının uçması sonucu park halindeki 3 araçta maddi hasar oluştu. Ağaçları kökünden söken fırtına, elektrik direklerini de devirdi.

        Karasu köyünde elektrik direği, bir evin üstüne devrildi.

        Meydana gelen olaylara itfaiye ekipleri müdahale ederken, elektrik ekipleri de devrilen elektrik direklerine müdahale etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler