Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie'den beklenmedik karar - Magazin haberleri
        1

        2011 yılında 'In The Land of Blood and Honey' filmiyle ilk kez yönetmen koltuğuna oturan Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie, mesleğiyle ilgili aldığı ilginç kararı açıkladı.

        2

        "KISA SÜRELİ İŞLER YAPMAM GEREK"

        Entertainment Weekly'ye konuşan altı çocuk annesi Jolie, değişen aile durumu nedeniyle yönetmenliğin kendisi için imkansız hale geldiğini söyledi.

        Konuyla ilgili detaylı açıklamada bulunmayan 45 yaşındaki oyuncu, çocuklarına daha fazla zaman ayırmak için birkaç yıl daha yönetmenlikten uzak duracağını belirtti. Angelina Jolie, "Daha fazla evde kalabilmek için, daha kısa süreli işler yapmam gerekiyordu" diye konuştu.

        3

        Birkaç filmde yer alabileceğinin sinyallerini veren Jolie, yönetmenliğin hala en büyük tutkusu olduğunu dile getirdi.

        Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, yönetmenliğe 2011'de 'In The Land of Blood and Honey' filmi ile adım atmıştı. Jolie, daha sonra da 'Unbroken', 'By the Sea' ve 'First They Killed My Father' adlı filmlere imza atmıştı.

        4

        2019 YILINDA BOŞANMIŞTI

        Öte yandan uzun bir ilişkinin ardından 2014'te meslektaşı Brad Pit ile nikah masasına oturan Angelina Jolie, evlendikten iki yıl sonra boşanma kararı almıştı.

        İkili, 2019'da resmi olarak boşansalar da altı çocuklarının velayeti nedeniyle yaşadıkları gerilim sürüyor.

        Jolie ve Pitt'in, üçü biyolojik üçü evlatlık altı tane çocuğu bulunuyor. En büyük çocukları Maddox 19 yaşında. Diğer çocukları Pax 17, Zahara 16, Shiloh 15, ikizleri Knox ve Vivienne ise 12 yaşında.

        5

        "İLİŞKİMİZ BOYUNCA BANA ŞİDDET UYGULADI"

        Geçtiğimiz haftalarda Brad Pitt hakkında ilginç bir iddia ortaya atılmıştı.

        The Sun gazetesinin haberine göre; Angelina Jolie, mahkemeye Pitt'in ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını ifade etmişti. Ünlü oyuncunun, bununla ilgili belgeler de sunduğu öne sürülmüştü.

        6

        BİR DARBE DE OĞLUNDAN GELMİŞTİ

        Belgelerin detayları bilinmese de Angelina Jolie'nin kanıtları olduğu ve çocuklarının da ona tanıklık etmeye istekli olduğu belirtilmişti.

        Bu iddialardan sonra Brad Pitt'e bir darbede oğlundan gelmişti. 19 yaşındaki Maddox, Pitt'in soyadını yasal olarak kimlik bilgilerinden çıkarttırmak ve bunun yerine Jolie soyadını kullanmak istediği öne sürülmüştü.

        Amerikan basınında yer alan iddialara göre; çiftin evlatlık çocuklarından Maddox'un bu talebini Angelina Jolie desteklemiyor ve Pitt soyadının kalmasını istiyor.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ