Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol 1. Lig'de Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği, yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

        Başkent ekibi, ligin 14. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaştı. İlk devreyi 1-0 geride kapatan Gençlerbirliği, Musa Çağıran'ın 80. dakikada attığı golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

        Kırmızı-siyahlı ekip, bu sonuçla yenilmezlik serisini sürdürdü. Ligde oynadığı son 8 maçı kaybetmeyen Gençlerbirliği, bu periyotta 3 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.

        ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'u 2-1, Altay'ı 3-0, Adanaspor'u 2-0 yenen Gençlerbirliği; Manisa FK (1-1), Kocaelispor (2-2), Boluspor (0-0), Ankara Keçiörengücü (1-1) ve Erzurumspor FK (1-1) ile berabere kaldı.

        Ligde 14 haftada 6'şar galibiyet ve beraberlik ile 2 mağlubiyet alan başkent temsilcisi, 24 puan topladı.

        Play-off hattında bulunan Gençlerbirliği, yenilgilerini 5. haftada Eyüpspor ve 6. haftada Teksüt Bandırmaspor karşısında yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler