Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Bartu Soral, Ankapark'ı Ankara turizmine kazandırmak için çalışacaklarını bildirdi.

        Partiden yapılan açıklamaya göre, Soral, YouTube'dan "Ankapark Nasıl Kurtulur?" ifadesiyle paylaşımda bulundu.

        Ankapark için 800 milyon dolar harcandığını, bununla dar ve orta gelirliye 12 bin konut yapılmasının mümkün olduğunu öne süren Soral, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi amaçları için bu milli serveti çürümeye bıraktığını savundu.

        Ankara'ya Ankapark'ı kazandırmanın halen mümkün olduğunu vurgulayan Soral, bu parkı işletebilecek iki büyük global firmayla görüştüklerini aktardı.

        31 Mart'ta büyükşehir belediye başkanı seçilmesi halinde bu parkın bir kısmını film platosuna dönüştürerek sinema ve dizi sektörüne kiralanacağını belirten Soral, "Bir kısmını ise uluslararası pazarlama ve işletme kapasitesine sahip olan söz konusu bu iki firmadan birinin yönetimine vereceğiz. Ankapark hem ekonomiye kazandırılacak hem dev bir istihdam merkezi olacak hem de Ankara turizmine çok önemli bir katkı sunacak." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler