Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'nın Bala ilçesinde ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi.


        Bala Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte tiyatro oyunu sahnelendi.


        Programa aileleriyle katılan çocuklar için "Karagöz ve Hacivat" gölge oyunu da sergilendi.


        Çeşitli yarışmalarda mücadele eden çocuklar doyasıya eğlendi.


        Açıklamada görüşlerine yer verilen Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, "Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk her şeye değer. Bu tür etkinliklerle hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, çocuklarımız için güzel anılar oluşturmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler