Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA’da bazı vatandaşlar oylarına kullandıktan sonra mesire alanlarına gidip, piknik yaptı.

        Antalya’da oy verme işlemi sürerken, seçmenlerden bazıları sabah saatlerinde gittikleri okullarda oylarını kullandı, ardından da kentin dünyaca ünlü plajları ve mesire alanlarına gitti. Antalya-Kemer kara yolu üzerindeki Sarısu Plajı’na giden, mangal yakıp piknik yapan bazı kişiler, seçim sonuçlarını akşam saatlerinde deniz kenarından takip edeceklerini söyledi.

        Seçime yoğun katılımın olduğunu ifade eden Mete İnal, “Biraz keyif yapalım dedik. Seçime yoğun ilgi vardı. Herkes vatandaşlık görevini yerine getirmek istiyor. Antalya’ya yaz geldi bugünden sonra” diye konuştu.

        Bir başka seçmen Gülsüm Akkaya ise “Artık keyif zamanı. Dört gözle sonuçları bekliyoruz. Eve gidip televizyondan takip edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler