Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ramazan Karabulut ve yeni yönetimi, Konyaaltı Belediyespor’un önceki dönem başkanı Ayhan Abay’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

        Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni yönetimi çalışmalarına başladı. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ramazan Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Korkut, meclis üyesi Hasan Akkoyun, Serkan Bahar ve Erkan Kemerden, kulübün önceki dönem başkanı Ayhan Abay ile bir araya geldi. Kulüp Başkanı Ramazan Karabulut, Ayhan Abay’a bugüne kadar kulübü verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Karabulut, “Ayhan Abay’dan bayrağı devraldık. Konyaaltı Belediye Başkanımızı Semih Esen, Konyaaltı’nda spor adına önemli çalışmalar yapmak istiyor. Başkanımız Semih Esen ile birlikte spor kulübümüzde amatör ve profesyonel branşlarımızı geliştireceğiz” dedi.

        “15 yıldır başkanlık yapıyordu”

        Konyaaltı Belediyespor’un önceki dönem başkanı Ayhan Abay, 15 yıldır kulüp başkanlığı yaptığını belirterek, bugüne kadar Konyaaltı’nda sportif branşlarda elinden gelen çalışmaları yaptıklarını söyledi. Abay, Ramazan Karabulut ve yeni yönetimini başarılar diledi. Kulüp Başkanı Karabulut, Ayhan Abay’a hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Karabulut ve yeni yönetimi daha sonra yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler