Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOMA'LAR ÇİÇEK VE ALKIŞLARLA UĞURLANDI

        Antalya´nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da 4 ayrı noktada çıkan, orman işçileri ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra polis ve jandarma kolluk kuvvetlerinin de katılımıyla 10 günde söndürülen büyük orman yangınında görev alan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait 53 TOMA, bugün asıl görev yerlerine gitmek üzere bölgeden ayrıldı. Manavgat Cuma Pazarı'nda bekleyen TOMA'lar İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve vatandaşlar tarafından uğurlandı. Vatandaşlar, siren sesleri ile yola çıkan TOMA´lara sevgi gösterisinde bulundu, çiçek atıp el salladı.

        Vatandaşlardan Bediha Ülker, kendi çocuklarının da yangınların söndürülmesi için katkıda bulunduğunu belirterek, "Bütün memleket, devlet hepimizin. Ayrımımız yok. Rabbim herkesin tırnağına taş değirmesin" dedi.

        Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya / Manavgat Ömer KARÇA

        2021-08-09 16:04:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler