Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozdoğan Belediyesi’nin 2025 yılındaki son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

        Bozdoğan Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen Aralık ayı oturumunu vatandaşlar da takip etti. Mecliste gündem maddeleri görüşülerek kararlar oy çokluğuyla kabul edildi.

        Toplantı sonrası konuşan Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, alınan kararların ilçe için hayırlı olmasını dileyerek, "2025’te olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da halkımızın taleplerini birinci sıraya koyarak 55 mahallemize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Belediye yönetimi, yeni yılda da şeffaf, katılımcı ve erişilebilir meclis anlayışını sürdüreceğini açıkladı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler