Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Balıkesir ve çevresi için Pazar günü sabah saatlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı.

        Meteoroloji Balıkesir ve çevresi için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaparak, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Balıkesir çevrelerinde rüzgarın güneyli yönlerden, 05.04.2021 Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren zamanla doğu ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar, yer yer kısa süreli ve kuvvetli olmak üzere fırtına (4060 km/sa, yer yer 6090 km/saat)olacağı ve bu nedenle meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi."

        Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Pazar günün sabah saatlerinde başlayacağı ve Pazartesi günü öğle saatlerinde sona ereceği açıklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler