Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Orman İşletme Müdürlüğünce orman ürünleri kaçakçılığına karşı denetim gerçekleştirildi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince, il merkezi ile Gercüş, Sason ve Kozluk ilçesinde kontrol noktaları oluşturuldu.

        Kontrol noktalarında yapılan denetimde, odun taşıyan araçların belgeleri incelendi, yüklerin yasal olup olmadığı kontrol edildi.

        Usulsüzlük tespit edilen durumlarla ilgili yasal işlemler başlatıldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Batman Orman İşletme Müdürü Mehmet Özcan, orman alanlarında izinsiz açma, ağaç kesme ve işgale karşı mücadelelerinin sürdüğünü ve usulsüzlük tespit edilmesi durumunda yasal işlemler yapılacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler