Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin "Yıllar önce bugün" Son dakika: Benan Saat'ten parti sonrası açıklamalar
        1

        38 yaşına basan oyuncu Belçim Bilgin, doğum gününü önceki gün arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

        Partiye katılanlar arasında bir dönem evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti de vardı.

        2

        "ÇOK ŞANSLI HİSSETTİRDİNİZ"

        Koronavirüs testlerini olduktan sonra bir araya geldiklerini belirten Bilgin, geceden kareleri şu not ile takipçileriyle paylaştı:

        Yeni yaşın ilk gününden, tüm varlığı ile hayatı hissetmenin hafifliğinden selamlar! Büyüdükçe uçuculuğu gidiyor hislerin, anlamı derinleşiyor. Henüz başlangıç noktasında hisseden, içimdeki pek heyecanlı küçük çocuğumla öpüyorum hepinizi. Şahane mesajlarınız, sevginiz için çok teşekkürler, çok şanslı hissettirdiniz.

        3

        Saat de yakın arkadaşının doğum gününü ve eşi Kenan Doğulu ile 9. tanışma yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı.

        4

        "YILLAR ÖNCE BU GECE TANIŞTIK"

        Belçim Bilgin ve Doğulu ile yer aldığı kareleri yayınlayan ünlü oyuncu, gönderilerine şu notu düştü:

        Belçim bir yaş daha güzelleşmiş, hayat unutulmaz anılarımıza eklenecek iki gün hediye etmişti bize kutlamak için. Yıllar önce bu gece Belçim Bilgin ve Ayfer Dönmez, gelip beni alıp, Kenan ile ilk kez sohbet edeceğimiz ve birbirimizin numaralarını alacağımız partiye gitmeye, 'Aykut'un doğum gününü kutlayacağız' diye ikna etmişti. Sonrası aşk, sonrası dostlardan kurulu aile...

        5

        "9. YILIMIZ KUTLU OLSUN OYUN ARKADAŞIM"

        Hayat hiç de kolay olmayan bir sınava aldı hepimizi ama kutlanması gerekenleri de unutmamalı. Magnetik organızasyonunuza nasıl teşekkür etsek az İrem Sent ve Selim Cançelik... Yeni yaşın en unutulmazlarından olsun canım Belçim, her şey hayallerinin ötesinde olsun. En sevdiğin şarkıları söyleyerek varlığını kutluyoruz Aykut Cömert, hisset titreşimlerimizi; eskitemediğimiz esprilerine attığımız kahkahalarımızı... 9. yılımız kutlu olsun oyun arkadaşım, hayat arkadaşım, stüdyo arkadaşım Kuincy...

        6

        "BECEREMEDİĞİMİZ EVLİLİK OLSUN"

        2014 yılında Doğulu ile dünyaevine giren Beren Saat, evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

        Eşinin doğum gününde paylaştığı mesajda, "Beceremediğimiz evlilik olsun" diyerek kafaları karıştıran Beren Saat, o sözlere açıklık getirmişti.

        7

        36 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:

        Aşk, evlilikten her zaman daha önemli bence. Bizim ayrılık haberimiz yüz bin kere falan yapılmıştır. Çünkü biz ayrılmıyorken de ayrılık haberi vardı, birtakım problemler yaşadığımız dönem de vardı. Aslında ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi sürecini beraber geçirdik. Beraber müzik yapmaya başladık. İlişkimiz daha başka türlü bir yere geldi. Birbirimizi başka türlü beslediğimiz, başka bir seviyesindeyiz ilişkinin ve aşkın her neyse...

        8

        "O DÖNEMİ BERABER YAŞADIK"

        'Her şey bitti' derken, beni şaşırtacak bir yere geldi. Bir müzisyen olarak Kenan'ı tanımaya başladım. Bütün dünyanın, hiçbir kimsenin evinden başka güvende hissetmediği bir dönemi beraber yaşadık. O enteresandı.

        Evde olmak, ikimiz olmak, güvende hissetmek onlarla beraber galiba biraz daha yoğunlaşıp, o hale geldi. Biz arkadaşlığı başardık, beraber üretmeyi başardık, aile olmayı, aile gibi hissetmeyi başardık ama dışardan insanlar baktığı zaman 'Ayrıldılar', 'Şöyle oldu', 'Böyle oldu' dedi.

        9

        "BEKLENEN AİLE FOTOĞRAFINI VEREMEDİK"

        O çekirdek aile fotoğrafını bir türlü veremedik. 'Çocuk yaptılar' falan o beklenen aile fotoğrafını veremedik ama onun çok üstünde ya da çok derininde başka paylaşımları başka türlü daha derin bir dostluğu, insani bağı kurduk. O yüzden beceremediğimiz evlilik olsun yani... Öyle bir şeydi yazdığım.

        10

        Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu

        11

        Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ