Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berfu Yenenler: Çekirdeğim - Magazin haberleri
        1

        2019 yılında dünyaevine giren Berfu Yenenler-Eser Yenenler çifti, aynı yıl oğulları Kuzey'i kucaklarına aldı.

        2

        2015 Miss Turkey 4'ncü güzeli Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından ailece çekilen karelerini yayınladı.

        Yenenler'in "Çekirdeğim" notunu düştüğü bu paylaşım 50 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

        3

        Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ve bebeklerini doğa ile iç içe büyütme fikri, geçtiğimiz günlerde Yenenler ailesinin taşınma kararı almasına neden olmuştu.

        4

        İstanbul'da iki katlı bir villada oturan ve ev arayışına giren çift, bir süre sonra hayal ettikleri yuvaya kavuşmuştu.

        5

        Berfu Yenenler, "4 aydır evden dışarı çıkmıyorduk. 'Bari gidelim de kendimizi dağa, taşa vuralım' dedik. Bu evi internetten bulmadık, ev bizi buldu. Eve bir şekilde kavuştuk" açıklamasını yapmıştı.

        6

        25 yaşındaki Yenenler, sözlerine şu şekilde devam etmişti:

        İstanbul'dan uzaktayız. Bayağı dağlık, ormanlık, bahçeli bir yer. Burası bir site gibi, etrafta komşularımız var. Bizden önceki ev sahibimiz buraya kümes yapmış.

        Tavukları varmış. Biz de alacağız. Yakında Organik yumurtaları nasıl topluyorum?' videosu çekeceğim. Bir de minik köpeğimiz olacak.

        7

        Evin salonunda verandaya bir kapı açılıyor. Verandadan bahçeye inen merdivenler var... Mutfak tam bir Refika mutfağı... Eski evinki çok küçüktü. Kuzey'in eşyaları gelince sığmamaya başladık.

        Bu mutfakta yemek videolarına da hazır olun. Evin bir odası Eser'in çalışma odası olacak. Üst katta sadece bir oda ve bir de giyinme odası gibi minik bir alan var...

        8

        Sitede keçi, kuzu besleyen insanlar varmış. Yakında biz de küçükbaş, büyükbaş hayvancılığa başlarsak şaşırmayın. Kuzey'in odası harika olmuş. İnanılmaz güzel. Duvarlarda resimler var.

        Evde sauna olduğunu kiraladıktan sonra öğrendik ve şok olduk. Çünkü hiçbirimizin sauna ile işi yok. 2 sene önce de böyle bir eve bakmıştık ama olmamıştı. Taşınmamız 1 hafta 10 günü bulacak. Bahçeye sebze ekeceğiz ve ağaçlara hamak asacağız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ