Kaymakam Kılıç'tan su sondaj incelemesi
Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Aktaş Köyü Beşevler bağlısında su sondaj çalışmalarını inceledi.
Aktaş Köyü Beşevler bağlısında içme ve kullanma suyu teminine yönelik yürütülen sondaj çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların ardından Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, bölgede incelemelerde bulundu. Saha ziyaretinde yürütülen çalışmalar hakkında Köy Muhtarı Mehmet Kubilay Uysal'dan bilgi alan Kaymakam Kılıç, projenin mevcut durumu ile bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna erişimi önceliklerimiz arasında yer alıyor. Tamamlanan bu çalışmanın bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.