Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Bocce 1. kademe yardımcı antrenör kursu Bilecik’in Bozüyük ilçesinde başladı.

        11 20 Haziran 2019 tarihleri arasında devam edecek Antrenör Kursu ile ilgili bilgi veren Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi İsmail Torunlar; “Bozüyük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’nin de desteklemiş olduğu antrenör kursu Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonumuz ile planladığımız 1120 Haziran 2019 tarihlerde Bozüyük ilçemizde yapılıyor. Kurs sonunda başarılı olacak adaylar 1. Kademe Bocce Antrenör Belgesi almaya hak kazanacaklar. Kursumuza katılan tüm antrenör adaylarımıza başarılar diliyorum“ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler