Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da, Her Eve Bir Pati Derneği (HEPAD) üyeleri ve Nilüfer Arama Kurtarma Ekipleri kış öncesi sahipsiz sokak hayvanlarının kulübelerini onardı.

        Nilüfer Arama kurtarma ekibi ve Her Eve Bir Pati Derneği (HEPAD) gönüllüleri, farklı kırsal bölgelerde hasar gören 30'a yakın kulübede tadilat, onarım ve bakım çalışması yaptı.

        HEPAD Başkanı Emre Demir, etkinlikle ilgili açıklamasında, kış öncesi terkedilmiş ve kırsalda yaşamaya bırakılmış hayvanlar için her sene aynı etkinliği yaptıklarını belirtti.

        Terkedilen sokak hayvanlarının kulübelerini onardıklarını belirten Demir, "Tüm kulübelerimiz onarıldı kırsal içinde hazırlık yapıldı bu anlamda gerçekten çok mutluyuz . Kırsalda yaşamak zorunda bırakılan dostlarımızın bizlere her zaman ihtiyacı var. Bizler onlara sağladığımız imkanlar doğrultusunda onlar hayatta kalabiliyorlar." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler