Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, seçim çalışmaları kapsamında Ovaakça Eğitim Mahallesi'ni ziyaret etti.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ile Ovaakça Eğitim Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

        Mahalle sakinleri tarafından meşalelerle karşılanan Dündar, vatandaşlarla sohbet etti, esnafı ziyaret ederek "hayırlı işler" diledi.

        Ovaakça Eğitim Mahallesi sakinlerinden 31 Mart yerel seçimleri için destek sözü alan Dündar, çocuklara hediyeler dağıttı.

        Geleceğin teminatı olan çocukların çok değerli ve önemli olduğunu belirten Dündar, "Her yapılan hizmet çocuklar içindir. Çocuklarımızın yüzleri her daim gülsün, heyecanları ve mutluluğu daim olsun. Her zaman çocuklarımızı böyle enerji dolu ve yüzleri gülen olarak görelim inşallah." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler