Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muammer İRTEMAbdulselam UĞUR/BURSA, (DHA) - BURSA´nın Mudanya ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu 2 saatte kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

        Mudanya ilçesi, Çepni Mahallesi´nde bulunan ormanlık alanda saat 16.45 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekipleri, yangını söndürme çalışmalarına başladı. Yangına müdahaleye, helikopter ile havadan destek de verildi. Yoğun uğraşlar sonucu yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Mudanya Muammer İRTEM, Abdulselam UĞUR

        2021-08-21 19:30:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler