Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yangın anını paylaştı - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan, 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kaynak yapan kişinin biranda alevler arasında kaldığı görülüyor.

        Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokak'ta bulunan gece kulübündeki yangınına ilişkin İstanbul İçişleri Bakanlığı tarafından yeni görüntüler paylaşıldı.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu)nun haberine göre görüntülerde yangının başladığı ana dair kaynak süreci görülüyor. Bir usta kaynak yaparken bir anda alevler arasında kalıyor.

        İÇİŞLERİ BAKANI GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

        İçiyleri bakanı Ali Yerlikaya, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili görüntüleri paylaştı. Yaptığı paylaşımda, "Dün Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangında maalesef 29 çalışan hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili iki müfettişimiz tarafından yürütülen idari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı

        REKLAM
         29 kişinin öldüğü gece kulübü görüntülendi!
        29 kişinin öldüğü gece kulübü görüntülendi! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ