Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cadi B. isyan etti: Kadın rapçilere saygı gösterilmiyor! - Magazin haberleri
        1

        28 yaşındaki şarkıcı Cardi B., Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeteneklerine ve etkileyici üretimlerine rağmen kadın rapçilere yöneltilen eleştiriler hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

        2

        Independent Türkçe'nin aktardığı habere göre; Cardi B., kadın rapçilerin performanslarını ortaya koymak için çok fazla çalışması, saç ve makyaj hazırlığına saatler ayırması gerektiğini söyledi.

        3

        "BU ARTIK SIKICI"

        Gerçek adı 'Belcalis Marlenis Almanzar' olan ünlü rapçi, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

        Kadın rapçiler saça ve makyaja saatler ayırır, harika görünmek, iyi müzik yapmak için toplumdan baskı görür ama yine en az saygı onlara gösterilir. Zaten konu her zaman yeteri kadar iyi olmamalarıdır. Yeni olan ne? Bu artık sıkıcı.

        4

        İKİNCİ KEZ ANNE OLACAK

        Öte yandan Kendisi gibi rapçi olan Offset ile uzun bi süredir aşk yaşayan ve Kulture Kiari adında bir kızı olan Cardi B., sosyal medya hesabından müjdeli bir haber vermişti. Hamile olduğunu duyuran ünlü şarkıcı, ikinci kez anne olacağını duyurmuştu.

        5

        YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ

        Cardi B., geçtiğimiz aylarda da katıldığı bir radyo programında hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı.

        Grammy Ödülleri Töreni'nde Megan Thee Stallion ile yaptığı düetle ilk defa canlı performans sergileyen B., yıllar sonra kariyerinin başlangıç noktasıyla ilgili bir itirafta bulunmuştu.

        6

        "MÜDÜM BANA 'NEDEN STRİPTİZ YAPMIYORSUN?' DEDİ"

        Amerikalı yıldız, New York'ta kasiyer olarak çalıştığı marketin Türk müdürünün tavsiyesiyle striptiz kulübünde işe başladığını dile getirmişti.

        7

        Şöhreti bu kulüpte çalışarak yakaladığını ifade eden Cardi B., konuyla ilgili, "Müdürüm bana 'Geçim sıkıntısı çektiğini biliyorum. Çok güzel kızsın, güzel bir vücudun var. Neden striptiz yapmıyorsun? Gel, sana orayı ayarlayım' dedi ve sahne hayatım öyle başladı" demişti.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ