Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ AKTAŞ: YANGIN TAMAMEN KONTROL ALTINA ALINDI

        Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Sütlüce köyü yakınlarında çıkan orman yangını bölgesine gelen Vali İlhami Aktaş incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından açıklama yapan Vali Aktaş şunları söyledi: 

        "Gelibolu ilçemizin Sütlüce köyü yakınlarında başlayan arazi ve orman yangınımız, orman teşkilatımızın yoğun mücadelesi sonucu kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar çok şükür bir can kaybımız yok. Bir miktar arazi ve ağaç kaybımız var. Ekipler bunun büyüklüğünü ölçüyorlar. Köyü tehdit eden bir durum söz konusu değil, yangın ilk başladığında biraz sıkıntı vardı ancak şu an itibariyle böyle bir durum yok. Yangın tamamen kontrol altına alındı, bir sıkıntı gözükmüyor."Mustafa SUİÇMEZDoğan ZELOVA/GELİBOLU (Çanakkale), (DHA)DHA-Genel Türkiye-Çanakkale / Gelibolu Mustafa SUİÇMEZ-Doğan ZELOVA

        2020-08-09 17:29:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler