Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cedi Osman'dan Ebru Şahin paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl haziran ayında milli basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Ebru Şahin'den şaşırtan bir hamle gelmişti.

        Bir süre önce tüm sosyal medya hesaplarını kapatan Şahin'in, Osman ile yollarını ayırdığı öne sürülmüştü.

        25 yaşındaki basketbolcunun da Sevgililer Günü'nde paylaşımda bulunmaması ikilinin 'ayrılık' dedikodularını alevlendirmişti.

        2

        "SOSYAL MEDYA DETOKSUNA GİRDİ"

        Bunun üzerine açıklamada bulunan ünlü oyuncunun menajeri, "Sosyal medyasını kapatma nedeni ayrılık değil. Sadece bir süreliğine sosyal medya detoksuna girdi" ifadelerini kullanmıştı.

        3

        "BURASI RUHUMU BULDUĞUM YER"

        Şahin'in menajerinin açıklamasının ardından Cedi Osman da yeni bir paylaşımda bulundu.

        Sevgilisinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Osman, gönderisine, "Burası ruhumu bulduğum yer. Bu yüzden evde olduğumu biliyorum" notunu düşerek, haklarında çıkan iddiaları yalanlamış oldu.

        4

        "ALDIĞIMIZ TAT AYNI"

        Oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde Cedi Osman ile ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        Şahin, "Cedi ile küçüklüğümüzden beri farklı çevrelerde, farklı güven anlayışlarında büyürken hep aynı içgüdüyle hareket ettiğimizi fark ettik. Hayatın tadına baktığımız yerler farklı ama aldığımız tat aynı. Hani biriyle konuşmana gerek kalmadan her şeyi halledersin ya, aramızda öyle bir bağ var" demişti.

        5

        "BİRBİRİMİZE GÜVENİMİZ TAM"

        Dizi çekimleri nedeniyle Mardin'de bulunan Ebru Şahin, "Mesafeden dolayı tabii ki zorlandığımız, destek olmamız gerektiğinde uzaklıktan dolayı canımızın sıkıldığı oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

        Ünlü oyuncu, sözlerini, "Hiçbir zaman aramızda ruhsal bir mesafe yok. Bence en önemlisi bu. İş ve özel hayatımızda her koşulda birbirimize güven ve desteğimiz tam" şeklinde sürdürmüştü.

        6

        "Birbirimizde her gün yeni bir şey keşfediyoruz" diyen Şahin, "Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        ÖNCE YALANLADI, SONRA KABUL ETTİ

        26 yaşındaki Şahin, aşk haberlerini önce yalanlamıştı.

        Ancak ünlü oyuncu, Cedi Osman ile fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra beraberliği kabul etmişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ