Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet ŞenerDemet Şener: Zaman çok hızlı geçiyor
        1

        Geçtiğimiz yıl iş insanı Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından Tolga Arman'la yeni bir aşka yelken açan Demet Şener, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 1994 yılında mankenlik yapmaya başlayan ve daha sonra katıldığı güzellik yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen Şener, eski bir fotoğrafını Instagram'dan yayınladı.

        2

        "ZAMAN ÇOK HIZLI GEÇİYOR"

        Dergi çekiminde verdiği pozu paylaşarak eski günleri yad eden Demet Şener, gönderisine, "#Tbt... Sanırım yıl 1998-1999... Zaman çok hızlı geçiyor." ifadelerini not düştü.

        Takipçileri Şener'in paylaşımına, "Her daim güzelsin." ve "Duru güzellik..." şeklinde yorumlarda bulundu.

        3

        "ESTETİK" YANITI

        Bir kullanıcı ise Demet Şener'e, "Şimdi de çok güzelsiniz ama o zamanlar sade güzelliğiniz bambaşka... Estetik insanı ne kadar da olsa doğal halinden uzaklaştırıyor." ifadeleriyle görüşünü belirtti.

        Ünlü isimden o takipçisine yanıt gecikmedi. Konuyla alakalı açıklama yapan Şener, "Estetiğim yok yüzümde ne yazık ki... Dilimde tüy bitti ama ben 150. kez tekrar yazayım. Sadece dudak dolgum var, o da 20 yıldır sanırım. 26 yıldır değişen kemik yapım olabilir mi? 45 yaşına geldim. Elbet değişim olur yüzde..." ifadelerini kullandı.

        4

        "YAŞ 19, İLK YURT DIŞI DEFİLEM"

        Ayrıca Şener, daha önce bu fotoğrafını, "Yıl 1996, yaş 19... İlk yurt dışı defilem. Paris, Eyfel Kulesi tepesi... Bu mesleği çok seviyorum. Bana harika anılar bıraktı..." notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        5

        Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...

        6

        Kemal Uçar

        91

        Rıza Kocaoğlu

        92

        Serdar Ortaç

        93

        Serdar Ortaç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ