Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korona virüs sürecinin ardından turizmcilerle birlikte tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan Zolan, beyaz cennetteki termal otellerin birçoğunun “Güvenli ve Sağlıklı Turizm Belgesi” aldığına dikkat çekti. Başkan Zolan, “Türkiye'nin en temiz ve sağlıklı kenti misafirlerini bekliyor. Pamukkale 2 bin 500 yıldır şifa dağıtıyor" dedi.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, korona virüs sürecinin ardından Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) ile birlikte tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti. Herkesi travertenleri ve şifalı sularıyla ünlü Pamukale'ye davet eden Başkan Zolan, yeni normalleşme döneminde de terminal, meydan, yeşil alanlar gibi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde dezenfeksiyon olmak üzere tüm hijyen önlemleri almaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Zolan, Şifalı sularıyla ünlü Pamukkale ve Karahayıt bölgesindeki termal otellerin birçoğunun “Güvenli ve Sağlıklı Turizm Belgesi” aldıklarını belirtti.

        Vaka sayılarında düşüş

        Denizli'de de tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışarak salgına karşı yoğun bir mücadele verdiklerini ifade eden Başkan Zolan, alınan tedbirler ve vatandaşların kurallara uyması ile birlikte kentte vaka sayılarında yaşanan azlığa dikkat çekti.

        “Pamukkale 2 bin 500 yıldır şifa dağıtıyor”

        Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin “En Temiz” ve “En Sağlıklı” kenti ödüllerini aldığını hatırlatan Başkan Zolan, “Türkiye'nin en temiz ve sağlıklı kenti misafirlerini bekliyor. 2 bin 500 yıl önce insanlara şifa olan termal sularımız bugün de yurt içinden ve dünyanın dört bir tarafından gelen konuklarına sağlık veriyor. Bu süreçte gerek biz, gerekse tüm turizm tesislerimiz el ele vererek Sağlık, İçişleri ve Kültür ve Turizm Bakanlıklarımızın genelgeleri doğrultusunda hazırlıkları tamamlayıp tüm önlemleri aldık” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler