Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem e-Okul VBS giriş ile sınav sonuçları devamsızlık bilgileri nasıl öğrenilir? e-Okul öğrenci girişi ekranı

        E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş ile öğrenci ile alakalı yazılı sonuçları, devamsızlık bilgisi, performans ödev sonuçları gibi birçok detaya ulaşabilirsiniz.Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tasarlanan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi öğretmenler tarafından güncellenmektedir. Böylelikle hem veliler hem öğrenciler dersler ve sınavlarla alakalı detaylara ulaşabilirler.

        e-Okul nedir, Türkiye’de örgün Eğitimde bulunan tüm çocukların velilerinin kullandığı sistemdir. Veliler Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.

        E OKUL GİRİŞ NASIL YAPILIR?

        E OKUL VBS GİRİŞ

        e-OKUL VBS GİRİŞ ŞİFREMİ UNUTTUM?

        E OKUL VBS ŞİFRE ALMA

        Yukarıdaki linke tıklayarak şifre alma işlemi sayfasına gidinizi. Bu bölümü şifrenizi unuttuğunuzda kullanabilirsiniz. Şifrenizi tekrar belirlemek için aşağıda gereken bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Bilgiler doğru ise kullanıcınıza bağlı Cep Telefonunuza onay SMS gönderilecek ve yeni şifrenizi belirleyebileceğiniz bölüm açılacaktır. Şifrenizin sadece numaralardan veya sadece harflerden oluşmamasına, harf, numara ve noktalama işaretlerini içermesine dikkat ediniz.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ