Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında, şarkılar ne? Ece Ronay Mehmet Ali Erbil'i ifşa etti

        Magazin dünyası günlerdir Mehmet Ali Erbil - Ece Ronay taciz haberlerini konuşuyor. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni şarkısının klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek, tacize uğradığını söyledi. Sosyal medya kullanıcıları Ece Ronay'a dair her şeyi merak ediyor...

        ECE RONAY KİMDİR?

        Ece Ronay, Ece Ronay, 17 Kasım 1998 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. Şu an 23 yaşında olan genç kadın aslen Diyarbakırlıdır.

        Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan genç şarkıcının son dönemlerde çıkarttığı şarkıların birçoğu trendlere girdi. Ece Ronay’ın son çıkardığı şarkı "Git Çatla" şu anda Youtube trendlerde 1. sırada bulunuyor.

        https://www.instagram.com/p/CPvKiNugwJv/?utm_source=ig_web_copy_link

        İlk olarak Karpuz isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay’ın bu parçası Youtube'da şu ana kadar 76 milyon kez izlenmiş ve dinlendi.

        Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Ronay, Instagram'da toplamda 1,1 milyon takipçisi bulunuyor.

        ECE RONAY’IN ŞARKILARI

        Karpuz

        Hıyar

        Şiki Şiki

        Baba Yorgun

        Sevesim

        ECE RONAY'DAN MEHMET ALİ ERBİL'E TACİZ İDDİASI

        Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ilgili olay bir iddia ortaya attı. Ronay, bir süre önce yeni şarkısının klibinde oynayan Erbil'in kendisini taciz ettiğini ileri sürdü.

        https://www.instagram.com/p/CRBdS9QjdTY/?utm_source=ig_web_copy_link

        "BU GECE YANINIZDA UYUMAK İSTİYORUM"

        Ece Ronay, ayrıca ünlü şovmenin kendisine gönderdiği, "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum." şeklindeki mesajlarını da ifşa etti.

        ECE RONAY: AHLAKSIZLIKLAR HER GEÇEN GÜN BÜYÜDÜ

        Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımlarını sürdüren Ece Ronay, "Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın... 'Şiddet' diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp, ağlayarak 'Hastayım' dediği için konuyu kapatıp, özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim ama bugün bana durup, dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip, tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım." ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ