Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Cannes Lions uluslararası yaratıcılık festivalinin Türkiye elemeleri başladı - İş-Yaşam Haberleri

        Reklamverenler Derneği ve Getty Images Türkiye’nin de destek verdiği yarışmaların basın, film, siber, medya, pazarlama ve PR dallarında kategori birincisi seçilen ekipler 17-24 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Festival’deki uluslararası yarışmalarda Türkiye’yi temsil edecekler.

        Basın, film, siber, medya ve genç pazarlamacılar kategorilerinde kazanan ekiplerdavetli olarak Cannes Lions’da Türkiye’yi temsil edecek. Ayrıca, bu yıl ikinci kez düzenlenen PR kategorisinde Doğan Holding’in “Ortak Değerler Hareketi - Müştereklerimizi Keşfedelim ve Geleceğe Birlikte Yürüyelim” projesine farkındalık yaratmak amacıyla verilen brief için sundukları çalışma ile birinci gelen PR ekibi Doğan Holding’in davetlisi olarak Cannes’da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Fransa’daki festivalde gerçekleştirilecek “Young Lions” yarışmasında Türkiye’yi 6 kategoride temsil edecek ikişer kişilik ekiplere genç yaratıcılar için hizmete sunulan Young Lions Zone’da jüri üyeleri ve sektörün önde gelen isimleriyle mentorluk da verilecek.

        REKLAM

        TÜRKİYE ELEMELERİ SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN EĞİTİM İLE BAŞLADI

        Genç Aslanlar Türkiye Elemeleri 2017 30 yaş ve altı yaratıcıların katıldığı, sektöründe önde gelen isimleriyle gerçekleşen eğitimle start verdi. Basın kategorisinde ve Film kategorisinde Ergin Binyıldız, Siber kategorisinde Alemşah Öztürk, Genç Pazarlamacılar, Medya ve PR kategorilerinde Teoman Tuğsuz yarışma öncesinde katılımcıları şampiyonluğa götürecek püf noktalarını paylaştı. Geçmişte festivalde tamamlanmış çalışmalar, uygulanması gereken stratejiler, yarışmanın içeriği ve kurallarının konuşulduğu eğitim programı, katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

        REKOR SAYIDA, 352 GENÇ PROFESYONEL YARIŞTI

        Akmerkez’de gerçekleştirilen Genç Aslanlar Türkiye elemelerinde, genç pazarlamacılar kategorisinde 29 ekip, basın kategorisinde 37 ekip, film kategorisinde 34 ekip, medya kategorisinde 34 ekip, siber kategorisinde 31 ekip ve PR kategorisinde 11 ekip olmak üzere 6 kategoride 176 ekip toplamda 352 genç profesyonel yarıştı.

        REKLAM

        13-22 Mart tarihlerinde yapılan jüri değerlendirmelerinin ardından gerçekleştirilen ödül töreni ile bu sene katılmak için değil, kazanmak için Türkiye’yi temsilen Cannes’da yarışmaya hak kazanan ekipler açıklandı.

        Yarışmaya katılan tüm ekipler jüri başkanlarının öncülüğünde belirlenen zorlu brieflerle mücadele ettiler!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ