Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler e-Fatura ve e-Defter gibi elektronik ticari uygulamaları sağlayan eFİNANS 1 yaşında... - İş-Yaşam Haberleri

        Finansbank'ın hayata geçirdiği eFİNANS, sektördeki birinci yılını kutluyor. eFİNANS, 1.200 müşterisi ile sektörde e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv olmak üzere tüm e-Devlet uygulamalarında servis sağlayıcısı olarak çözüm sunuyor.

        Finansbank ve Cybersoft ortaklığı ile kurulan eFİNANS, başta e-Fatura ve e-Defter geçişlerinde ve e-fatura üzerinden yürüyen tüm elektronik ve ticari uygulamalar için servis sağlayıcılığı, bankacılık ve finans çözümleri sağlıyor.

        Sektörde ilkleri gerçekleştiren eFİNANS, pazarda en büyük ERP/muhasebe yazılımları başta olmak üzere toplam 40 ERP/muhasebe yazılımı ile online entegrasyon sağlayabilen tek e-Fatura Özel Entegratörü olma özelliğini taşıyor. Aynı zamanda, e-Defter uygulamasında sektörde bir ilki gerçekleştirerek bulut teknolojisinde mükelleflerin muhasebe yazılımlarından bağımsız e-Defter üretebilmesini sağlıyor.

        Yeni dünya ticaretinin tamamen elektronik uygulamalar üzerinden yürüyeceğini öngören eFİNANS, daha kuruluş aşamasında ortaklarının bilgi birikimi ile yeni dünya ticaretine adapte olmak isteyen müşterileri için mevcut süreçlerde değişiklik yapmaya gerek kalmadan e-Fatura’ya geçişi kolay ve zahmetsiz seviyeye getiriyor. eFİNANS’ın yazılımları, farklı sistemler kullanan çok sayıda şirkete aynı sunucu üzerinden hizmet verebilecek şekilde tasarlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ