Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para TW STEEL, Match Race yarışlarına sponsor oldu - Makro Ekonomi Haberleri

        Büyük kadranlı saatler pazarında yer alan TW STEEL, Match Race Cup Türkiye yarışlarına sponsor oldu. Yıl içerisinde toplam dört ayaktan oluşan Match Race Cup Türkiye’nin ilk ayağı, 29-31 Mayıs tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecek. TW STEEL Türkiye distribütörü Forum Saat ile tüm yarışlar için yapılan sponsorluk anlaşmasıyla, yarışlar sonunda kazanan ilk üç dümenciye markanın “The Tech Collection” modellerinden birer saat hediye edilecek.

        Otomobil yarışları, tenis ve futbol gibi spor dallarına büyük destek veren Hollandalı saat markası TW STEEL’in Türkiye distribütörü Forum Saat, markanın bu misyonunu Türkiye’de de sürdürüyor. Forum Saat, dünyanın en gözde yelken yarışlarından birisi olan "World Match RacingTour" un, Türkiye ayağı olan Match Race Cup yarışlarının ikincisi için sponsorluk anlaşması imzaladı. Yarışlar sonunda başarılı olan ilk üç yarışmacıya TW STEEL’in deniz sporları ile ilgilenenler için özel üretilen The Tech Serisi saatlerinden hediye edilecek. The Tech serideki saatler, 100 metreye kadar su geçirmezlik özelliğine de sahip.

        Match Race Cup yarışlarının ikincisi 2009 Mayıs ve Eylül ayları arasında dört etaplı olarak Bodrum’da gerçekleşecek. İlki 29-31 Mayıs tarikleri arasında gerçekleşecek yarışın diğer ayakları ise; 26-28 Haziran 2009 , 21-23 Ağustos 2009 ve 18-20 Eylül 2009 tarihlerinde yine Bodrum’da yapılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ