Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Zor da olsa Lizbon! - İddaa Haberleri

        498CELTİC-ARSENALALT1.75 Arsenal hafta sonu Everton’a karşı deplasmanda 6-1’lik muhteşem bir galibiyet alıp moral kazandı. Rosicky, Nasri ve Walcott gibi yaratıcı özelliklere sahip oyunculardan sakatlıklarından dolayı yoksunlar. Adebayor ve Toure gibi 2 önemli oyuncularını da transferde kaybettiler. Strachan’ının yerine West Bromwich’i ligden düşüren Mowbray’ı takımın başına getiren Celtic’in büyük maçlarda evinde iyi konsantre olduğunu geçmiş yıllarda görmüştük. 2 ayaklı bu maçta kontrollü bir futbol bekliyorum. Zaten alınacak bir beraberlik de Arsenal’in işine gelecektir. 2.5 gol altı ilk tercihim olup sürpriz kuponlarda ise beraberlik denenmesini öneriyorum.

        500KOPENHAG-APOELÜST1.70

        Stabaek’i eleyerek İskandinavya’da bekleneni gerçekleştiren Kopenhag hafta sonu evinde Danimarka Ligi’nin bu sezon flaş ekibi Aarhus’a orta sahasının önemli ismi Gronkjaer’in yedek soyunduğu maçta 1-0 mağlup oldu. Tecrübeli hoca Solbakken maç sonunda yaptığı açıklamada, “Aarhus maçının telafisi var fakat Apoel karşısında evimizde iyi bir sonuç almalıyız. Kıbrıs ekipleri evlerinde iyi oynuyorlar ve rakipleride sıcaktan etkileniyor” dedi. Sionko (os) ve Nortdstrand (f) sakat. Apoel’de Broerse (d) cezalı. Kopenhag sahasında farklı kazanır. Üst denenir.

        504SHERİFF-OLYMPİAKOS21.60

        Moldova temsilcisi Sheriff, İnter Turku ve Slavia Prag gibi güçlü rakipleri eleyerek büyük sükse yaptı. Son yılarda ligine ambargo koyan Sheriff, Moldova Milli Takımı’nın da iskeletini oluşturmakta. Sheriff’in bu tura kadar oynadığı 4 maçta kalesinde sadece 1 gol görmesi futbollarını belli bir seviyeye taşıdıklarını göstermekte. Fakat bu turda karşılarında her sene önemli yatırımlar yapan Olympiakos var. Sheriff takımının bu platformda misyonunu tamamladığı görüşündeyim.Olympiakos’un bir avantajı da Anorthosis’in başında yaşadığı tecrübeyle dikkat çeken teknik direktör Temur Ketsbaia olacak. Yunan ekibi zor da olsa galip gelmeyi başarır.

        506S.LİZBON-FİORENTİNA12.10

        Transfer döneminde orta alanın önemli ismi Melo’yu Juventus’a kaptıran Fiorentina, yerini Zanetti ve Marchionni ile doldurdu. Twente karşısında uzatma dakikalarında bulduğu golle turu geçen Sporting Lizbon, Caicedo, Vukcevic ve İzmailov’dan yoksun gittiği zorlu Nacıonal deplasmanında 1 puana sevindi. Caicedo ve Vukcevic’in Fiorentina karşısında kadroda yer bulması bekleniyor. Mor Menekşeler, hazırlık maçlarında Paris Saint Germain ve Aston Villa karşısında oldukça kötü performans sergilediler. Rakibine oranla daha hazır olan Portekiz ekibi Jose Alvalade’de galip gelir.

        FUAT TÜRK’ÜN KUPONU

        498Celtic-Arsenalalt1.75

        500Kopenhag-APOELüst1.70

        504Sheriff-Olympiakos21.60

        506S.Lizbon-Fiorentina12.10

        ORAN: 9.99

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ