Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para BOSCH'ta görev değişikliği - Makro Ekonomi Haberleri

        1 Eylül 2007 itibarıyla Karlsruhe-Almanya'daki görevine başlayacağı belirtilen Karakaş'ın, bu tarihten itibaren Bosch Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürlüğü görevini, geçmiş yıllarda Bosch Sanayi ve Ticaret AŞ'de Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür olarak çalışan, şu anda Bosch Merkezi Bütçeleme ve Planlama, Satınalma ve Birleşmeler Departmanında Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hermann Butz'a devredeceği bildirildi.

        GÜRCAN KARAKAŞ

        1965 yılında Antalya-Akseki'de doğan Karakaş, ilk ve orta öğrenimini Almanya'da tamamladıktan sonra, 1988 yılında ODTÜ Makina Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

        1990 yılında Bosch Sanayi ve Ticaret AŞ'de çalışmaya başlayan Karakaş, 1991-1992 yılları arasında Almanya Feuerbach'da dizel püskürtme sistemleri ürün geliştirme mühendisi olarak çalıştı. 1995 yılında Bursa'da teknik aplikasyon projelerinden sorumlu kısım müdürü oldu ve 1996-1997 yıları arasında Almanya Bühlertal'da enerji ve karoseri sistemleri üzerine Japon ve İskandinav müşterilerinden sorumlu proje müdürü olarak görev aldı.

        1997-2001 tarihleri arasında sırasıyla, Bursa'da Teknik Satış ve Aplikasyon Orijinal Ekipman Ülke Satış Direktörlüğünün ardından, Şubat 2001 itibariyle İstanbul'da Bağımsız Yenileme Pazarı Satış ve Pazarlama Departmanı Ülke Satış Direktörü olarak görev yaptı. Eylül 2002-2004 tarihleri arasında şirketin satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak atanan Karakaş, 1 Eylül 2004 tarihinden itibaren Bosch Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü olarak çalışmaya başladı.

        Gürcan Karakaş, Türkiye'deki Bosch Grubu şirketleri arasında yer alan BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ, Bosch Rexroth AŞ, Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ ve Bosch Isıtma Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yönetim kurullarında da yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ