Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji EURO 2016 telefon uygulamaları - Teknoloji Haberleri
        1

        UEFA EURO 2016

        2

        Hem iOS hem de Android'de kullanılan UEFA EURO 2016 Offical uygulaması, EURO 2016'nın UEFA tarafından sunulan resmi uygulaması. Uygulama kapsamında favori takım ve futbolcunuzu seçerek, kişiselleştirip, uygulamayı kullanmaya başlıyorsunuz.

        3

        Uygulamayı indirdikten sonra favori takımınızı seçiyorsunuz. Bildirimleri açarak gelişmelerden haberdar olabilir, EURO 2016 ile ilgili tüm içeriklere göz gezdirebilirsiniz.

        7

        Android ve iOS kullanıcıları için geliştirilen UEFA Euro 2016 Fan Guide uygulaması aynı zamanda ücretsiz. Uygulamada sadece maç takvimi, dizilişler ve maç sonuçları yok, ayrıca maçı yerinden izlemek isteyenler için maçların oynanacağı şehirlerde gezilecek yerler yerler de bulunuyor. Stadyumlara kolay erişimin yanı sıra kullanabileceğiniz ulaşım araçları da bu uygulamayla bir tık uzağınızda.

        8

        ONEFOOTBALL EURO 2016

        9

        Dünya çapında 22 milyondan fazla takipçisi olan Onefootball EURO 2016, hem iOS hem de Anroid tarafından kullanılıyor. Adidas işbirliği ile EURO 2016'yı mobil cihazlara taşıyan Onefootball EURO 2016'da da gruplar, puan durumları, haber ve takımlar hakkında detaylı bilgiler yer alıyor. Son 16 takımla başlayacak eleme maçları ise KO STAGE bölümü altında yapılacak.

        10

        SCORE! WORLD GOALS

        11

        Dünya kupası maçlarında atılan golleri tekrardan parmağınızı kullanarak atabilmenizi sağlayan Score! World Goals, hem iOS hem de Android için ücretsiz.Dünya kupası maçlarında atılan gollerin simüle edildiği oyunda size verilen koordinatlar doğrultusunda gol pozisyonlarını en iyi şekilde değerlendirerek golleri atmanız gerekiyor. Dünya futbol takımları arasından dilediğinizi seçerek müsabakalara katılabilirsiniz. Hem EURO 2016'yı izleyeyim hem de bir yandan futbolu hiç hayatımdan çıkarmayayım diyenler için heyecan verici bir uygulama.

        12

        PANINI COLLECTORS

        13

        Panini Collectors bir nostaljiyi günümüze getiriyor. 80'li ve 90'lı yılların olmazsa olmazı 'çıkartmalar' dünyasını tekrar sunan Panini Collectors ile çıkartma listenizi oluşturuyor ve özel 'Panini' rozetlerden kazanıyorsunuz. İtalyan multimedya şirketi Panini, bu nostaljiyi unutmamış şimdi de EURO 2016 mobil çıkartma oyununa taşımış.Uygulama hem iOS hem de Android'ler için kullanılıyor.

        14

        KICKTIPP

        15

        Kicktipp uygulaması EURO 2016'da en çok tercih edilen uygulamalardan biri. Bu uygulamada ilgili haberleri takip etmekten ziyade skor tahminleri ile yarışmalar düzenliyor. Arkadaşlarınızla bir grup oluşturuyorsunuz. Ancak arkadqaşlarınız da sadece bu listedeki kişilerden meydana geliyor. Ardından maçlar başlamadan önce skor tahminlerinde bulunuyor ve uygulamadaki sisteme giriyorsunuz. Ardından maçlar tamamlandıktan sonra da beraberlik, kazanan takım ve skor tahminlerine göre belli kurallar doğrultusunda puanları otomatik olarak veren bir sistem karşısınıza çıkıyor. verilen skorlar sonucunda da o grupta kaçıncı olduğunuzu takip edebiliyorsunuz.

        16

        SUPER SCORES

        17

        EURO 2016 uygulamalarından Super Scores uygulaması hem Android hem de iOS'lar için ücretsiz oluşturulmuş bir uygulama. Bu uygulama ile maç skorlarının yanı sıra istatistiklere, sakatlıklara, takım kadrolarına, maç analizlerine, fikstürlere, sarı-kırmızı kartlara, lig tablolarına, transferlere, gol krallarına, iddia istatistiklerine yer veriliyor. Ayrıca birçoğu için push uyarıları almak da mümkün.

        18

        SERBEST VURUŞ EURO 2016

        19

        3D futbol oyunu arayanlar için parlak ve renkli serbest vuruş oyunu olan Serbest Vuruş EURO 2016'da en sevdiğiniz futbol takımını seçiyorsunuz, çevrimiçi olarak rekabet ediyorsunuz.

        20

        EU16 - EURO 2016 FRANSA

        21

        Takımınızı seçerek EURO 2016 maçlarını oynamaya başlıyorsunuz. Simülasyon platformu sayesinde futbol dinamikleri üzerine yoğunlaşacağınız uygulama eski telefonlarda kasılmalara sebep oluyor.

        25

        Android'ler için yapılan penaltı atışlarından oluşan uygulama olan Penalty Shootout For EURO 2016'da bir turnuva, ekip ve maç seçerek oynuyorsunuz. Ücretsiz olan uygulamada EURO 2016'dan geriye birçok turnuva bulunuyor.

        26

        PENALTY SHOOTOUT 2016 EURO CUP

        27

        Diğer bir penaltı uygulaması olan Penalty Shootout 2016 Euro Cup'ı EURO 2016'ya katılan herhangi bir takımı seçerek oynayabiliyorsunuz.

        31

        Bu uygulama aslında Facebook'un Star Wars'ta hayata geçirdiği uygulamaya benzer bir uygulama. Fotoğrafınızı seçiyorsunuz ve üzerine tercih ettiğiniz ülkenin bayrağını ekliyorsunuz. Kaydettiğiniz fotoğrafı sosyal medya ağlarında paylaşabiliyorsunuz.

        32

        EUROSTAR TRAINS

        33

        Fransa'dan maçı izlerim ancak uçağa binmem diyenlere yapılmış yardımcı uygulama olan Eurostar Trains ile aradığınız tren seferini çok kolay bir şekilde bulabilir ve satın alabilirsiniz. Biletinizi iPhone'unuza indirerek EURO 2016 yolculuğuna başlayabilirsiniz.

        34

        COUCHSURFING

        35

        Kalacağım yer ücretsiz olsun ya da minimum düzeyde bir ödeme yapayım diyenler için CouchSurfing uygulamasını öneriyoruz. 5 milyondan fazla üyeye sahip olan CouchSurfing uygulaması ile bir ailenin yanında kalabilir, yeni arkadaşlar edinirken konaklama ücreti için düşük rakamlar ödeyebilirsiniz, hatta kişiye bağlı olarak ücret ödemeden bile kalabilirsiniz.

        36

        ITRANSLATE - FREE TRANSLATOR

        37

        Maçları yerinde izlerim ancak Fransızcam az diyenlere turnuvada ilaç gibi gelecek bir uygulama. Uygulama Fransa'da sizin yardımcınız olacak ancak küçük bir detayı atlamamak gerekiyor. Uygulama yalnızca iPhone ve Apple Watch üzerinden kullanılıyor.

        38

        SAIP

        39

        EURO 2016 uygulamaları arasından amacıyla sıyrılan SAIP (Système d’alerte et d’information des populations) isimli uygulama, Fransa'da yaşanacak herhangi bir saldırı olması durumunda kullanıcıların akıllı telefonlarına uyarı mesajı göndererek durumdan haberdar edecek bir uygulama. Uygulama İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki dilde hizmet veriyor. Uygulama, bombalı veya silahlı saldırı durumunda kullanıcının ekranına kırmızı renkte bir uyarı mesajı gönderecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ