Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteorolojinin uyarılarının ardından Elazığ’da sağanak yağış etkili oldu.

        Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarı yaptığı Elazığ’da sağanak yağış etkili oldu. Gün içerisinde başlayan yağış akşam saatlerinde etkisini artrdı. Yağışla birlikte yollarda su birikintileri oluşurken, sürücüler ve yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

        Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, "Bölge genelinde havanın çok bulutlu, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği; yağışların yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde (1800 m ve üzeri) ise yer yer kar yağışlı geçeceği, gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin edilmektedir" denildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler