Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emma Thompson 35 yıllık kariyerinde ilk kez çıplak sahnede oynadı
        1

        35 yıldır kamera karşısında birbirinden farklı karakterleri canlandıran İngiliz aktris Emma Thompson, ilk defa senaryo gereği çıplak bir sahnede oynadı.

        2

        MUTLULUK PEŞİNDE BİR ÖĞRETMENİ CANLANDIRIYOR

        62 yaşındaki Oscar ödüllü Emma Thomspon, 'Good Luck to You, Leo Grande' (Sana İyi Şanslar Leo Grande) adlı komedi filminde ayna karşısında tamamen çıplak kaldı. Thompson filmde, ilerleyen yaşına rağmen cinsel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan ve bunun için bir seks işçisi kiralayan bir öğretmeni canlandırıyor.

        3

        Emma Thompson, bu konuyla ilgili düşüncelerini filmin gösterildiği Sundance Film Festivali kapsamında düzenlenen bir panelde dile getirdi. İngiliz oyuncu, "Bu yaşta soyunmak son derece zorlayıcı." diye konuştu.

        4

        "KUSURLARI OLAN BEDENLER GÖRMEYE ALIŞKIN DEĞİLİZ"

        Emma Thompson, bir ayna karşısında üzerindeki bornozu çıkardığı sahne için "Bu yaşa gelinceye kadar böyle bir şeyi yapabileceğimi hiç düşünmemiştim." ifadelerini kullandı. Oyuncu, "Bu yaşta böyle bir sahnede oynamak çok zorlayıcı. Çünkü beyazperdede kusurları olan bedenler görmeye alışkın değiliz." dedi.

        5

        Emma Thompson, bedenleri doğal halleriyle görüntülemenin önemli olduğunu belirtti. Thompson, sonra da bir daha böyle bir sahnede oynamayacağını sözlerine ekledi.

        6

        "BEDENLERİMİZ ÜZERİNE SOHBET ETTİK"

        Ünlü aktris, çekimden önce yönetmen Sophie Hyde ve rol arkadaşı Daryl McCormack ile birlikte bu sahne hakkında uzun uzun konuştuklarını ve prova yaptıklarını anlattı. Emma Thompson, şunları söyledi:

        Sophie, Daryl ve ben çekimden önce bedenlerimiz hakkında konuştuk. Bedenlerimizle ilişkimiz, onlarla ilgili sevdiğimiz ve sevmediğimiz şeyler üzerine sohbet ettik.

        7

        Yönetmenliğini Sophie Hyde'in üstlendiği 'Good Luck To You, Leo Grande' adlı filmde Thompson'ın yanı sıra; Daryl McCormack, Isabella Laughland ve Charlotte Ware de rol alıyor.

        8

        OSCAR ÖDÜLLÜ

        İngiliz oyuncu Emma Thompson, 1993 yılında 'Howards End' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.

        İlk evliliğini meslektaşı Kenneth Branagh ile yapan Thompson, 2003 yılında kendisi gibi oyuncu olan Greg Wise ile nikah masasına oturmuştu. Gaia Romilly ve Tindyebwa Agaba adında iki çocukları bulunan çiftin mutlu evlilikleri sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ