Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bu rüyalar çok sık görülüyor! Eğer rüyanızda bu sembolleri görüyorsanız okuyun!
        1

        DÜŞMEK

        Yüksekten düşme rüyaları çok yaygındır. Resimli Rüya Sözlüğü kitabının yazarı Russell Grant, "Bu, gerçek hayatta korkunun; belki işte ya da aşk hayatınızda başarısız olmanın bir simgesidir. Düşmek genellikle kendinizi daha fazla bırakma ve hayattan daha fazla zevk alma ihtiyacını ifade eder."

        Kitabın orijinal ismi: The Illustrated Dream Dictionary

        2

        TOPLUM İÇİNDE ÇIPLAK KALMA

        Yeni Başlayanlar İçin Rüya Sözlüğü kitabının yazarı Penney Peirce, rüyada toplum içinde çıplak kalmanın kendinizi bir sahtekâr gibi hissettiğinizi veya kusurlarınızı ve eksikliklerinizi ifşa etmekten korktuğunuzu gösterebileceğini öne sürüyor.

        Kitabın orijinal ismi: Dream Dictionary For Dummies

        3

        DİŞ KAYBETMEK

        Yeni Başlayanlar İçin Rüya Sözlüğü kitabının yazarı Penney Peirce, rüyada diş kaybetmenin birden fazla anlamı olabileceğini öne sürüyor.

        Örneğin; çekiciliğiniz veya görünümünüz hakkında endişelendiğiniz anlamına gelebilir. Ayrıca, iletişim kurma yeteneğinizle ilgili endişelerinizi veya utanç verici bir şey söylemiş olabileceğinizden endişe duyduğunuzu da gösterebilir.

        Kitabın orijinal ismi: Dream Dictionary For Dummies

        4

        ÖLMEK

        Ölüm, rüyaların başka bir yaygın konusudur ve rahatsız edici olabilir. Lauri Loewenberg Rüya adlı kitabında "Ölüm gibi, değişim de korkutucu olabilir çünkü ölüm gibi değişimin de 'öbür tarafında' ne olduğunu bilmiyoruz, bu yüzden rüya gören zihin değişimi ölümle bir tutuyor" diyor.

        Kitabın orijinal ismi: Dream

        5

        Loewenberg ayrıca sevilen birinin ölümünü hayal etmenin, özellikle çocuklarımızla ilgili olarak benzer bir değişim korkusunu yansıtabileceğine inanıyor.

        Bir çocuk büyüdükçe; bir ebeveyn, çocuğunun nasıl bu kadar hızlı büyüdüğünü düşünür. Bu nedenle ölüm rüyaları, zamanın geçişi için bir tür yas tutmayı yansıtır.

        6

        ALDATILMAK

        Eksiksiz Rüya Sözlüğü: Rüyalarınızın Ne Anlama Geldiğini Bilmek İçin Başucu Rehberi kitabının yazarları Trish ve Rob MacGregor, "Bu rüyalar sadakatsizlik korkularının bir yansıması olsa da partnerinizin aldattığı veya aldatacağı anlamına gelmez. Bu başka bir 'eğer' rüyası; gerçekliğin sınırlarını test ediyorsunuz " diyor.

        Kitabın orijinal ismi: Complete Dream Dictionary: A Bedside Guide to Knowing What Your Dreams Mean

        7

        Rüya Sözlüğü kitabının yazarları Eve Adamson ve Gayle Williamson, sadakatsizlikle ilgili rüyaların bir ilişkide güven, sadakat ve iletişim ile ilgili sorunları gösterdiğini öne sürüyorlar. "Siz veya partneriniz rüyanızda aldattıysanız, biriniz şu anda o ilişkiden ihtiyacınız olanı alamıyorsunuz" diye belirtiyorlar.

        Kitabın orijinal ismi: The Complete Idiot's Guide Dream Dictionary

        8

        UÇMAK

        Rüya Sözlüğü kitabının yazarı Tony Crisp'e göre, uçmayla ilgili rüyaların genellikle iki farklı yönü vardır. Özgürlük ve bağımsızlık duygularını temsil edebildiği gibi hayatın gerçeklerinden kaçma arzusunu da gösterebilirler.

        Kitabın orijinal ismi: Dream Dictionary

        9

        KOVALANMAK

        Rüya Sözlüğü kitabının yazarı Tony Crisp, bir rüyada kovalanmanın kendi korkularınızdan veya arzularınızdan kaçma arzusunu gösterebileceğini öne sürüyor.

        Böyle bir rüyanın ne anlama geldiğini anlamanın anahtarı, kısmen sizi takip eden kişinin kimliğine bağlıdır. Öyleyse, bunu tek tek ele almak gerekir.

        Kitabın orijinal ismi: Dream Dictionary

        10

        Bir hayvan: Kendi öfkenizden, tutkularınızdan ve diğer hislerinizden saklanıyor olabilirsiniz.

        Bilinmeyen bir kovalayıcı: Takipçiniz gizemli, bilinmeyen bir figürse, bu bir çocukluk deneyimini veya geçmiş bir travmayı temsil ediyor olabilir.

        Karşı cinsten bir üye: Crisp, bunun aşktan korktuğunuz veya geçmiş bir ilişkinin peşini bırakmadığınız anlamına geldiğini öne sürüyor.

        Kaynak: Very Well Mind

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ