Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salih TEKİN/ERZURUM, (DHA)ERZURUM'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Ev'leniyoruz Mobilya ve Kozmetik Fuarı''nda kuaförler hünerlerini sergiledi. Gelin başı, topuz, türban ve çeşitli saç modellerini uygulayan kuaförler, gösteri sonunda Türk bayrağı açtı. 

        Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Fuarcılık işbirliğinde düzenlenen 'Ev'leniyoruz Mobilya ve Kozmetik Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'ndeki 4 salonda 70'e yakın firmanın stant açtığı fuarda Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası'nın düzenlediği etkinlikte kadın kuaförleri ve bir erkek berberi hünerlerini sergiledi. Kuaförler, başta cilt bakımı olmak üzere gelin başı, topuz, türban gibi çeşitli saç modelleri uyguladı. İzleyenlerin cep telefonlarıyla görüntü aldığı şov sırasında kuaförler ilginç tasarımlara imza attı. 

        ATEŞLİ GÖSTERİ

        Kuaför Yusuf Acar, mankenin saçına ay kazırken, yüzüne boyayla yıldız çizdi. Ardından da ateşle yaptığı gösteri izleyenlerin beğenisini çekti. Mankenin saçını ateşle düzelten Acar, ay-yıldız motifini şehitler için yaptığını söyledi. 

        Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yaptıkları saç tasarımlarıyla podyumda yürüyen kuaförler, Türk bayrağı açtı. Ellerinde bayraklarla Mehmetçiğe selam gönderen kuaförler, toplu fotoğraf çekimiyle şovlarını tamamladı. 

         DHA-Genel Türkiye-Erzurum / Merkez Salih TEKİN

        2020-03-13 11:00:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler