Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'un Oltu ilçesindeki beton santralinde kepçe operatörü olarak çalışan Remzi Öztürk tarafından kullanılan kepçenin hidrolik tankının üzerinde kuyruk sallayan kuşu üç yıldır yuvasını kepçe içerisine yaparak beş yavrusunu kepçe içerisinde büyütüyor.

        Remzi Öztürk, çalışırken yuvaya yem getiren kuşu görünce iş makinesini durduruyor. Anne kuş yavrularını doyurduktan sonra Öztürk çalışmasını sürdürüyor. Kepçe operatörü Remzi Öztürk, çalışırken çok dikkat ettiğini söyledi. Kepçe ile santralin dışına çıkmadığını hatırlatan Öztürk, "Kuş, sürekli kepçeyi takip ediyor yakın mesafelerde beninle geliyor ama uzak gidince gelmiyor. Yavru kuşların sağlık durumları çok iyi. Her geçen gün biraz daha büyüyorlar. Onlara çok alıştım. Uçup giderlerse buruk bir sevinç yaşayacağım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler