Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO yeni fragman geldi mi?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sular durulmuyor geçen hafta ekranlara gelen bölümde ailenin içindeki hain yakalandı. İzleyiciler Ateş'in ölüp ölmeyeceğini merak ediyor.Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 117. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragmanın yarın akşam saatlerinde yayınlanması bekleniyor.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

        Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu herkesten önce öğrenmiştir. İlyas ise bu gerçeği bilmediğinden telafisi imkansız bir hatanın eşiğindedir. İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine'nin de canı tehlikededir. Yaşadığı acıların sorumlusunun Ateş olduğunu öğrenen Emine'nin, bu gerçekle yüzleşmesi kolay olmaz. İsminin açığa çıktığını öğrenen Ateş ise yarım kalan işlerini tamamladıktan sonra ortadan kaybolmayı planlamaktadır.

        İlyas, Tipi'ye yaptıklarından ötürü daha da öfkeli biçimde Ateş'i yakalamakla ilgilenirken Hızır da eli kolu bağlı oturamaz. Her ne kadar işlerini İlyas'a devretmiş olsa da Ateş yerine Tipi'nin hedef gösterilmiş olmasına kayıtsız kalamayacaktır. Herkesin tek bir amaç etrafında birleşmesi de Alparslan ve İlyas'ın tekrar birlikte hareket etmesine vesile olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ