Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Fahriye Evcen, Elmalı davası ile ilgili konuştu: İnsanın gerçekten kanı donuyor! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Fahriye Evcen ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Tatil öncesi oğulları Karan ile birlikte objektiflere yansıyan ikili, ilk olarak alışveriş merkezinin içinde bulunan mağazaları dolaştı.

        2

        Ardından Nişantaşı sokaklarına çıkarak tur atan Özçivit ve ailesi, bir restoranda yemek yedi. İki yaşındaki Karan, yorgunluğun etkisiyle uyurken, Evcen ile Özçivit ise uzun süre mekanda cep telefonlarıyla ilgilendi.

        "BİRAZ NEFES ALALIM İSTEDİK"

        Restoran çıkışı görüntülenen çift, tatil öncesi alışverişe çıktıklarını ifade etti. Sosyalleşmeyi özlediklerini belirten Burak Özçivit, "Biraz nefes alalım istedik" ifaedelerini kullandı.

        3

        "İNSANIN KANI DONUYOR!"

        Antalya'da 6 ve 9 yaşındaki iki çocuğa, anneleri Merve A. ve üvey babaları Rahmi A. tarafından cinsel istismarda bulunulması, mahkeme sürecinde ise iki sanığın tahliye edilmeleri yurt genelinde büyük tepkiye neden olmuştu.

        İkili, Türkiye'nin gündemine oturan Elmalı davasındaki mağdur çocukların yaşadıkları ile ilgili de sert konuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Fahriye Evcen, "İnsanın gerçekten kanı donuyor. Eminim ki gereken yapılacaktır" şeklinde konuştu.

        "ÇOK KÖTÜ BİR DURUM"

        Burak Özçivit ise, "İnşallah gereken yapılacak. Biz de onu bekliyoruz. Çok kötü bir durum" ifadelerini kullandı.

        4

        "KARAN İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Öte yandan 'Çalıkuşu' dizisinin setinde başlayan aşklarını evlenerek taçlandıran çiftten Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile birlikteliğini ve oğlunu, "Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi... Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas... Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum" sözleriyle anlatmıştı.

        5

        "ZAMAN ZAMAN ZORLANDIM"

        Oyuncu, ardından, "Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu" demişti.

        7

        "HASSASLAŞTIM"

        Ünlü isim, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım" sözleriyle anlatmıştı.

        8

        "BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

        Eşi Burak Özçivit’in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren Fahriye Evcen, "Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ