Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer gündemi: İki isme flaş teklif! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe kadrosuna birçok yıldız ismi kattı.

        2

        Transfer ettiği futbolcular kadar yaptığı satışlarla da adından söz ettiren sarı-lacivertliler son olarak Macar stoperi Attila Szalai'yi Hoffenheim'a sattı.

        3

        MANCHESTER UNITED'DAN ALTAY'A KANCA

        Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Altay Bayındır için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

        4

        Daily Mail'de yer alan habere göre İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, 25 yaşındaki file bekçisinin transferi için Fenerbahçe ile görüşüyor.

        5

        İngiliz ekibinin oyuncu için 6 milyon Euro bonservis ücreti teklif ettiği belirtilen haberde, Altay için Ajax'ın da devrede olduğunun altı çizildi.

        6

        Fenerbahçe'nin Altay Bayındır'dan boşalacak kaleci pozisyonunu Dominik Livakovic ile doldurmayı planladığı da aktarıldı.

        7

        PEDRO'NUN PEŞİNDE 3 KULÜP VAR

        Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'ye transfer olan ve yaşadığı sakatlık sonrasında kendisinden beklenenden uzak bir performans sergileyen Joao Pedro ile yolların ayrılması bekleniyor.

        8

        Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre İtalya'dan Lecce, Hellas Verona ve Torino, oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

        9

        Üç kulübün de oyuncuyu transfer etmek için hayli istekli olduğu belirtilen haberde, kulüplerin kısa süre içerisinde Fenerbahçe'nin kapısını çalabileceği ifade edildi.