Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Furkan Andıç: Çok hüzünlü bir reddedilme hikayem var - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Furkan Andıç, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Andıç, bilinmeyenlerini dile getirdi.

        2

        "EN YAKIN ARKADAŞI BANA AŞIKMIŞ"

        'Adını Feriha Koydum', 'Kaçak Gelinler', 'Kırgın Çiçekler', 'Tatlı İntikam', 'Kardeş Çocukları' ve 'Çatı Katı Aşk' dizilerinde rol alan Furkan Andıç, "Hiç reddedildin mi?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

        31 yaşındaki oyuncu, şu cevabı verdi:

        Çok hüzünlü bir reddedilme hikayem var. Zamanında bir kızdan çok fazla hoşlanmaya başlamıştım. 'Nasıl açılmalıyım? Ne demeliyim?' diye düşünüyordum... Bir anda cesaretimi toplayıp karşısına çıkıp hissettiğim duyguları ona itiraf ettim. Fakat kız beni reddederek, en yakın arkadaşının bana aşık olduğunu söyledi. Bu şekilde bir reddedilme hikayem var.

        3

        "STALK YAPMAYI BECEREMEDİM"

        Furkan Andıç, "Stalk yapar mısın?" sorusu üzerine, "Denemedim mi zannediyorsunuz. Stalk yapmayı denedim ama beceremedim." ifadelerini kullandı

        4

        Furkan Andıç, "Sevgilinin günlüğünü okur musun?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        Hayır okumam, merak etmem. Ama günlüğüne ulaştığımı görsün diye içine bir not yazardım. Okuduğumu düşündürecek bir not yazardım muhakkak.

        5

        "BEN ZATEN BİLİYORDUM"

        "Yer aldığın projelerde hangisinin reytinglerinin çok iyi olmayacağını düşündün?" sorusu yöneltilen oyuncu, "Kırgın Çiçekler dizisi tutmaz diye düşünüyordum, ama reyting rekorları kırdı. Sonrasında herkese 'Ben zaten biliyordum çok iyi iş olacağını' dedim." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ