Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Yönetimden Falcao mesajı! Falcao heyecanı... - Galatasaray Haberleri
        1

        Radamel Falcao ile her konuda anlaşmaya varan ve bu transfer için geri sayıma geçen Galatasaray'da Fransa'dan gelen haberler taraftarlarda endişeye neden oldu.

        2

        Fransız basınından L'Equipe gazetesinde yer alan habere göre Galatasaray'la her konuda anlaşmaya varan Falcao için kulübü Monaco'nun son bir hamle yapacağı öne sürüldü.

        3

        Haberde Fransız ekibinin başkanı Dmitry Rybolovlev'in Kolombiyalı golcü ile görüşüp en azından 1 sene daha kalmasını isteyeceği kaydedildi.

        4

        Yine aynı haberde menajer Jorge Mendes'in Falcao transferinde La Liga'dan Valencia'yı işin içine sokmaya çalıştığı iddia edildi.

        5

        Ancak sarı-kırmızılı yönetimin tüm bu gelişmelere rağmen içinin rahat olduğu öğrenildi.

        6

        Yönetime yakın kaynaklar, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın bu transferi kesin olarak bitirdiğini ve Falcao'nun çarşamba veya perşembe günü İstanbul'a geleceğini ifade etti.

        7

        Yöneticilerin, çıkan haberlerin taraftarlarda asla endişe yaratmaması gerektiğini söylediği ifade edildi.

        8

        BONSERVİS DETAYI

        Falcao'nun transferi için Monaco ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray'ın ödeyeceği bonservis konusunda da detaylar netleşiyor.

        9

        Bu transferi bonservis bedeli ödemeden halletmeye çalışan sarı-kırmızılıların Monaco'nun inadını kıramadığı kaydedildi.

        10

        Ancak ödenecek rakam konusunda indirim noktasında pazarlıkların olumlu ilerlediği ve 2-3 milyon Euro'luk bir bonservisle bu transferin bitireleceği kaydedildi.

        11

        AİLESİNİ BEKLİYOR

        Falcao'nun şu anda ABD olan ailesinin Fransa'ya dönmesini beklediği ve yarın ya da perşembe günü İstanbul'da olacağı bildirildi.

        12

        Yıldız ismin, cuma günü Süper Lig'in ilk haftasında Denizli ile deplasmanda oynanacak maçı tribünde izleyebileceği öğrenildi.

        13

        Falcao'nun takımla birlikte olmasa da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve yöneticiler ile birlikte Denizli'deki sezonun ilk maçın takip etmesi bekleniyor.

        14

        DIAGNE GİDERSE İKİNCİ FORVET BELLİ

        Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Mbaye Diagne bekleyişi sürüyor.

        15

        Senegalli yıldızın, kendisine teklifte bulunan kulüplerden yüksek maaş talep etmesi nedeniyle görüşmeler tıkanmış durumda.

        16

        Aslan'dan 2.5 milyon Euro kazanan Diagne, Katar ve Suudi Arabistan ekiplerinden en az 4.5 milyon Euro garanti ücret talep ediyor.

        17

        Sarı-kırmızılı yönetim, yıldız oyuncunun bir an önce satılması için temaslarını sürdürürken Diagne'nin gitmesi halinde ise ikinci forvet olarak düşünülen isim belli.

        18

        Galatasaraylı kurmaylar, teknik heyetin raporu doğrultusunda İsviçre'nin Luzern takımında forma giyen Blessing Eleke için masaya oturdu.

        19

        1. forvet olarak Falcao'yu transfer eden yönetim, 23 yaşındaki futbolcuyu da kadroya katarak bir anlamda geleceğe de yatırım yapmak istiyor.

        20

        Eleke'nin menajeri Makinwa, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Galatasaray'ın yıldız ismin peşinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

        21

        "Masada birkaç teklif var. Galatasaray, Gent, Brescia ve Birmingham onu istiyor. Ancak öncelikle kulübü Luzern ile masaya oturmalılar."

        22

        Piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterilen Nijeryalı futbolcu, geçen sezon 32 maçta 13 gol ve 5 asistle oynadı. Eleke bu sezon ise 6 maçta görev alırken 1 kez fileleri havalandırdı.

        23

        ÖN LİBERODA İBRE KOLOMBİYALI YILDIZA KAYDI

        Ön libero transferi için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da listenin ilk sırasındaki isimlerde beklenen ilerleme sağlanamadı.

        24

        Sarı-kırmızılıların peşinde olduğu Morgan Schneiderlin için Everton Teknik Direktörü Marco Silva'dan satmayacağız açıklaması gelirken Bakayoko ve Elneni konusunda da Chelsea ve Arsenal'le anlaşma zemini henüz oluşmadı.

        25

        Sarı-kırmızılılar, bu nedenle rotayı Flamengo'da forma giyen Gustavo Cuellar'a çevirdi.

        26

        Brezilya ekibi, yıldız oyuncu için kulübü kapıyı 10 milyon Euro'dan açmıştı.

        27

        3.5 milyon Euro öneren sarı-kırmızılıların teklifi ilk etapta kabul görmese de Cuellar'ın Galatasaray'da oynamak istediğini belirtmesi sonrası Brezilya ekibinin tavrı değişti.