Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın kupa töreninde unutulmaz anlar! Belhanda, Fatih Terim, Sinan Gümüş, Diagne... (GS şampiyonluk kutlaması) - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de kazandığı 22. şampiyonluğun kutlamaları büyük coşkuyla başladı!

        2

        Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen kutlamalara Galatasaray Futbol Takımı, üstü açık otobüsle geldi.

        3

        Hazırlanan özel otobüsle Florya Metin Oktay Tesisleri'nden stada hareket eden sarı-kırmızılılar, yol boyunca şampiyonluk coşkusu yaşadı.

        4

        Futbolcular, ellerindeki bayrakları sallayarak, şampiyonluk şarkıları söyledi. Bazı taraftarların da arabalarıyla otobüse eşlik ettiği görüldü.

        5

        ŞAMPİYON MİNİK ASLANLAR KUPA ALDI

        Türkiye Futbol Federasyonunun Gelişim Ligleri'nde kupa alan Galatasaray'ın altyapı takımları kutlamaya geldi.

        6

        Sarı-kırmızılı kulübün şampiyonluğa ulaşan 21, 19, 17 ve 14 yaş altı takımları ve kategorisinde ikinci olan 16 yaş altı takımı ile Galatasaray Futbol Akademisi teknik ekibi, kutlama için kurulan platforma çağrıldı.

        7

        Taraftarlar, sarı-kırmızılı genç futbolculara alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

        8

        5. YILDIZ GÖNDERMESİ!

        Türk Telekom Stadı'nın ortasına kurulan platformda Galatasaray'dan 5. yıldız göndermesi geldi. Sarı-kırmızılılar, platforma 5 yıldız koyarken bir yıldızın içi 25. şampiyonluğa kalan şampiyonluk sayısı kadar boş bırakıldı.

        9

        STORE'A BÜYÜK İLGİ!

        Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı kulübün resmi ürünlerinin satıldığı GS Store'a yoğun ilgi gösterdi.

        10

        Kutlama öncesinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki GS Store'a giden taraftarlar, forma, atkı, tişört ile 22. şampiyonluk için özel olarak hazırlanan ürünlerden aldı. Mağazada yoğunluk yaşanırken, ödeme kasalarında uzun kuyruklar oluştu.

        11

        FENERBAHÇE'YE GÖNDERME!

        Galatasaray Kulübü, "ağalama" emojili tişört satışa sunarak rakibi Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Süper Lig'in 28. haftasında Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri hakem kararlarına tepki göstermiş, bunun üzerine Fenerbahçe Kulübünün sosyal medyadaki hesaplarından "ağalama" emojisi paylaşılmıştı.

        12

        Galatasaray'ın 22. şampiyonluk kutlamasının başladığı sırada GS Store'dan yapılan açıklamada, "ağlama" emojisinin yer aldığı tişörtlerin satışa sunulduğu bildirildi.