Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) çim sahada Cumhuriyet Konseri düzenlendi.

        Yabancı, Türkçe Pop ve Halk Müziği gibi farklı alanlarda icra ettiği müziklerle sahne alan Sunshine Band gurubu öğrencilere coşku dolu dakikalar yaşattı. Sertap Erener’in Aşk, Barış Manço’nun Kara Sevda, Katie Herzig’in Hey Na Na, Antebin Hamamları, Ankara’nın Bağları gibi farklı tarzdaki eserleri GAÜN’lü öğrencilerle birlikte söyleyen Grup Sunshine Band, enerjik ve eğlenceli solistlerinin seslendirdiği eserlerle unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda GAÜN Kültür Müdürü Mustafa Aslan tarafından Sunshine Band grubu üyelerine çiçek verildi.

        Öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal organizasyonlarının öznesi olmasını istediklerini söyleyen Kültür Müdürü Mustafa Aslan, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilerin şenlik havası içerisinde coşkulu bir şekilde eğlendiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler