Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta ara final ne zaman ve hangi gün? 2023 Gelinim Mutfakta ara final büyük ödülü nedir?
        1

        Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün Nursel Ergin'in sunumu ile ekranlara geldi. Haftanın ve günün birincileri kayınvalidelerin puanlarıyla belirleniyor. Sevilen yarışmada şimdi ara final heyecanı başlıyor. İşte, Gelinim Mutfakta'da ara finalle ilgili ayrıntılar...

        2

        GELİNİM MUTFAKTA ARA FİNAL NE ZAMAN?

        Gelinim mutfakta ara final detaylarını paylaşan Nursel Ergin, önümüzdeki pazartesi gününden itibarek bir ay boyunca eleme olmayacağını söyledi.

        3

        Bu cuma son eleme olacak ve ve izleyiciden gelen halk oylamasıyla yeni yarışmacılar belli olacak. Altın karma yarışmacıları 30 gün eleme olmadan yarışacaklar.

        4

        GELİNİM MUTFAKTA ARA FİNAL BÜYÜK ÖDÜL!

        Gelinim Mutfakta altın yağmuruna devam ediyor. Gelinim Mutfakta ara final birincisi tam 30 altın bileziğin sahibi olacak.

        5

        Ayrıca, yanında 20 çeyrek altın için mücadele verilecek. Pazartesiden itibaren 4 hafta boyunca altın dörtlü 30 bilezik için yarışacak. Gelinim Mutfakta ara final 4 hafta boyunca eleme olmadan sürecek.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ