Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'da Halk Sağlığı Haftası kapsamında "telefonsuz-internetsiz 1 saat" etkinliği düzenlendi.

        İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğiyle "Dijital Dünyanı Yönet, Hayatı Kaçırma" teması doğrultusunda Giresun Kalesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar kitap okudu.

        Atatürk Meydanı'nda açılan stantta ise internet ile teknolojinin aşırı kullanımının zararları, oyun bağımlılığı, etkin ve güvenli internet kullanımına yönelik danışmanlık hizmetleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler