Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gönül Dağı Veysel öldü mü, diziden çıktı mı? Gönül Dağı Veysel ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk 105. bölümde diziden ayrıldı mı?
        1

        Bu yıl da büyük bir ilgiyle takip edilen Gönül Dağı, bu akşam yeni sezonunun 2. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Oldukça heyecanlı anların yaşanacağı dizinin yeni bölümüne Veysel karakterinin yaşadığı kaza damga vuracak. İşte, ölüp ölmediği büyük merak konusu olan Veysel'in akıbetine dair detaylar...

        2

        GÖNÜL DAĞI VEYSEL ÖLDÜ MÜ?

        Gönül Dağı dizisinin son bölümde kaza geçiren Veysel'in yeni bölüm fragmanında apar topar hastaneye kaldırıldığı görülüyor.

        Veysel karakterine hayat veren Semih Ertürk ise, diziden ayrılıp ayrılmadığına dair herhangi bir açıklama yapmadı. Dizide Veysel'in akıbeti yarın akşam 106. bölümde belli olacak.

        3

        GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Taner, Veysel ve Ramazan, roket incelemesi için gelen heyeti Gedelli'de misafir ederler. Roket atışının gerçekleşeceği anda Taner bir şey fark eder. Atış gerçekleşecek midir? Cemile ve Veysel, yıllardır hayal kurdukları bir şeye sahip olurlar. Hayalleri gerçekleştiği an Veysel'in başına ne gelecektir?