Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe: 2 - Çaykur Rizespor: 0 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Göztepe, Çaykur Rizespor'u Süper Lig'in 21. haftasının erteleme maçında 2-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada gol perdesini 56. dakikada Berkan Emir açtı. Göztepe'de Napoleoni 61. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmada başka gol olmadı ev Göztepe, ligde 4 maç sonra kazandı. Çaykur Rizespor'un 3 puan hasreti ise 8 maça çıktı.

        MAÇIN DAKİKALARI

        4. dakikadaAndre Castro, ceza sahası dışından sert bir şut çekti, top savunmaya çarparak kornere gitti.

        7. dakikadaBerkan sol kanattan ters kanada topu gönderdi. Sonrasında Soner, ceza sahası içinde hareketlenen Napoleoni'ye orta açsa da kaleci araya girerek topa sahip oldu.

        19. dakikadaFernando Boldrin'in uzaklardan gönderdiği vuruşu kaleci Beto çıkardı.

        23. dakikadaBoldrin, Çaykur Rizespor'un bir sonraki hafta Galatasaray ile oynayacağı maçta cezalı duruma düştü.

        30. dakikadaCastro'nun pasında Berkan sol kanatta son çizgiye kadar inerek ortasını yaptı fakat savunma dikkatli davrandı ve topu uzaklaştırdı.

        41. dakikadaGöztepe rakip yarı alanda serbest vuruş kullandı. Berkan'ın yaptığı ortada savunma topu kafayla uzaklaştırdı.

        İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

        56. dakikadaBerkan Emir topu taşıdı, ceza sahası dışından şutunu çekti. Talbi'ye de çarparak giden top ağlarla buluştu ve ev sahibi 1-0 öne geçti.

        61. dakikadasağ kanatta Halil'in bıraktığı topta ceza sahası içinde topla buluşan Castro pasını Napoleoni'ye bıraktı. Napoleoni yaptığı sert vuruşla topu filelere gönderdi ve farkı ikiye çıkardı.

        69. dakikadakazanılan serbest vuruşu kullanan Boldrin topu direkt olarak kaleye gönderdi. Kaleci Beto topu çelmeyi başardı.

        75. dakikadaAndre Castro'nun şutu kaleciyi geçti, boşta kalan topu Napoleoni tamamlasa da hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı.

        78. dakikadasağ kanatta Halil'in yaptığı ortada Jerome ve Deniz Kadah topa dokunamadı. Sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ